Afspraak maken en dan.....

Daar wij graag iedereen de aandacht willen geven die ze verdienen, gaat het bespreken van je tatoeage het liefst volgens afspraak. Als wij aan het tatoeëren zijn is het niet altijd fijn voor de klant die geholpen wordt, dat wij ons bezig gaan houden met een andere klant die wil bespreken. Daarom is het beter hiervoor een afspraak te maken.

Een telefoontje met de uitleg wat je zoal wilt is genoeg om je doorpraat afspraak te regelen. 
Voor een afspraak bel je naar: 0570-561275
Kom je zonder afspraak binnen, dan kan het zijn dat je eventueel zult moeten wachten of dat je alsnog een afspraak moet maken. 

Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan a.u.b. al je ideeën en foto's op een USB-stickje of maak een gratis account aan op Pinterest. Pinterest is een geweldige website waar je zeer veel ideeën kunt op doen en wij kunnen er vanaf onze computer bij komen als je het profiel van pinterest "openbaar" laat staan. Vanaf een mobieltje werkt voor ons namelijk niet makkelijk. 

TIP:
Bij het zoeken op Google of Pinterest, gebruik dan engelstalige zoektermen, het liefst zonder het woord "tattoo" er achter te zetten. Er komen dan meer voorbeelden / ideeën te voorschijn.
Zoek ook op "losse" afbeeldingen, wij kunnen hier weer 1 tatoeage van maken.
Zoek je bijvoorbeeld een tatoeage van een doodskop met roos, zoek dan niet naar: "doodskop met een roos tattoo"
Maar zoek bij afbeeldingen naar een "skull" en naar een afbeelding van een "rose"
Geloof ons, er gaat een wereld voor je open. Meer uitleg is te lezen als je op de afbeelding klikt.

LET OP: 
Wil je er rekening mee houden dat, wanneer er uit de doorpraat sessie een afspraak voor het zetten voortvloeid, wij dan met een aanbetaling werken. (Het bespreken van je tatoeage is gratis*. (zie onze algemene voorwaarden) De aanbetaling is minimaal €80.- contant per sessie. Neem dus contant geld mee naar je (doorspreek) afspraak, dit scheelt weer tijd bij het inplannen. Meer informatie is hier te lezen.