Intakegesprek.

Wil jij ook een intakegesprek met een van ons, dat kan door een terugbelverzoek aan te vragen door hier te klikken

Lees onderstaande a.u.b. goed én helemaal door, er staan ook uitleg video's op deze pagina.
Hier staat belangrijke informatie die betrekking heeft op het intakegesprek van je tattoo.


 • (A) Intakegesprek:
  Wij willen jou graag alle aandacht geven die jij verdient, maar dan zul jijzelf hier ook aan mee moeten werken. Dit doe je, door al jouw voorbeelden, goed en duidelijk aan te leveren door een gratis Pinterest-account aan te maken en daar al je voorbeelden op te slaan, (maak dus géén "screenshots" met je mobieltje) zie hoofdstukje hieronder en het filmpje hoe dit werkt onderaan deze pagina. Ben je van plan om een grote(re) tattoo te nemen, zoals een sleeve, rugstuk, enz. of denk je dat het een ingewikkelde/uitgebreide tattoo gaat worden waar veel intake tijd in gaat zitten. Laat ons dit van te voren weten, zodat wij méér tijd voor jou kunnen inplannen. 

 • (B) Kosten Intakegesprek:
 1. Wij nemen voor intakegesprek bij kleine/middel grote tattoos ongeveer 1 uur de tijd voor jou. 
 2. Het eerste uur is voor onze kosten. Bij een goede voorbereiding van jou kant is dit meestal ruim voldoende.
 3. Voor de tijd, ná het eerste uur, rekenen wij €20.- per kwartier.
 4. Bij grote tattoos zoals een sleeve of rugstuk nemen wij ongeveer 2 tot 2½ uur de tijd voor jou. 
 5. Voor de tijd, ná de eerste 2½ uur,  rekenen wij €20.- per kwartier.
 6. Omdat sommige klanten hun intakegesprek niet nakomen, hebben wij e.e.a. moeten aanpassen.
  6.1. In verband met onze drukke agenda vragen wij een aanbetaling van €40.- voor het intakegesprek. 
  6.1.1. Deze aanbetaling zal vooraf moeten worden voldaan, eerder wordt er niet ingepland. ("No-Show" kost ons handen vol geld)
  6.1.2. Dit bedrag zal worden verrekend, dan wel eventueel voor 50% worden terugbetaald, wanneer wij binnen de afgesproken tijd van het bespreken blijven en er geen zet afspraak wordt gemaakt.
  6.2. Als gelijktijdig bij het maken van het intakegesprek, telefonisch ook zet afspraken worden ingepland,  welke dan natuurlijk aanbetaald dienen te worden, zie (F), vervalt de aanbetaling van €40.- (zie 6.1)
  6.3. Bij het alsnog niet nakomen van jouw intakegesprek, No-Show, wordt er €50 administratiekosten in rekening gebracht. Bel ons daarom s.v.p. ruim op tijd af wanneer blijkt dat jij niet op je afspraak kunt komen, dan kunnen wij nog andere mensen bellen om naar voren te halen en wordt er aan jou niets in rekening gebracht, maar ben jij wel de €40 kwijt voor administratiekosten. Afmelden via mail of social media, wordt niet als afmelden gezien! 
  6.4. Afzeggen/verzetten via mail of social media van een intakegesprek, wanneer er ook al zet afspraken zijn gemaakt, worden tevens niet gezien als afzegging. Dan zullen ook automatisch alle zet afspraken komen te vervallen, jij zult dan voor alles zelf een nieuwe afspraak moeten maken. Tevens wordt er dan minimaal €80 in rekening gebracht voor administratiekosten en inkomsten derving.
 7. Het is van essentieel belang dat jij je voor het intakegesprek van jouw tattoo goed voorbereid! 
  Blijkt dit niet het geval te zijn geweest, dan zullen wij helaas je afspraak moeten verzetten naar een andere datum die veelal later zal zijn en zullen er kosten (€20,- per kwartier) in rekening moeten worden gebracht voor de tijd dat wij bezig zijn geweest met jou.
 • (C) Wees bewust van de stijl die wij zetten.
  Wij willen ons nóg meer bezig gaan houden met de "realistische tattoos" of, zoals veel mensen zeggen, de "3D tattoos". 
  Iets waar altijd al onze voorkeur naar uit is gegaan. Dus tattoos waar veel diepte, schaduw, eventueel kleur en veel details in zitten. 
  Wij zullen dus géén kleine tribaltjes, tekstjes, unaloompjes, infinity tekentjes, sterretjes, minimalistische vormpjes en dergelijke meer zetten, er zijn natuurlijk altijd uitzonderingsgevallen, waarbij wij dit soort tattootjes nog wel zetten. 
  Twijfel jij of wij jouw type tattoo wel wil zetten, dan kun je altijd vrijblijvend een voorbeeldje meesturen. Niet geschoten is altijd mis toch?. 
  Natuurlijk zetten wij ook nog wel de grote(re) abstracte vormen e.d. wij zijn voor vele soorten tattoos in, vraag er gerust om!

 • (D) Hoe jouw afbeeldingen op te zoeken en dit op te slaan:
  Bereid jezelf heel goed voor, voordat jij op je afspraak komt. Zoek je voorbeelden op Pinterest. Deze gratis site staat bomvol met prachtige voorbeelden/afbeeldingen die ideaal als basis voor een tattoo kunnen dienen. Foto's van tattoos mogen én vooral kunnen wij niet gebruiken. (Zie voorbeelden 1 & 2 hieronder.) Deze tattoo foto's mag je natuurlijk wel opslaan, om aan ons, de stijl te laten zien, die jij mooi vindt.
  Verzamel zo veel mogelijk verschillende voorbeelden. Liever 50 dan 5.
  Tip: Gebruik Engelstalige zoektermen, zonder het woord tattoo erachter te zetten. Je vindt dan véél meer en véél betere voorbeelden.
  Zoek verschillende voorbeelden die iets persoonlijks voor jouw betekenen.
  Wij maken hiervan weer een unieke, speciaal voor jouw ontworpen tattoo. (Zie afbeelding 3 hieronder.)
  Voor die personen die Pinterest nog niet kennen en niet weten hoe dit werkt, hebben wij een video gemaakt met uitleg hoe je moet zoeken.
  Bekijk de video hieronder.

 • (E) Annulering/verandering doorgesproken en reeds ingeplande tattoo afspraak:
  Wil jij, na het intakegesprek én goedkeuring van de gemaakte opzet van jouw tattoo, waarvoor jij jou goedkeuring hebt gegeven bij het maken van de zet afspraak, veranderingen aanbrengen/dan wel veranderen van plek waar de tattoo moet komen, dan is dit na 5 dagen, na het inplannen van jouw zet-afspraak, niet meer mogelijk. Wij hebben veel tijd gestoken in het bespreken en de tattoo is meestal ontworpen voor de plek die jij in eerste instantie wilde. Wil je alsnog na die 5 dagen de tekening of plek aanpassen, dan zal de reeds gemaakte aanbetaling worden gebruikt voor gemaakte kosten zoals onder andere het bespreken en tekenen van de in eerste instantie gemaakte afspraak. Voor de verandering/aanpassing zal een nieuwe intakegesprek nodig zijn en tevens zal er opnieuw moeten worden aanbetaald.

 • (F) Aanbetaling:
  • Iedere sessie zal aanbetaald moeten worden.
  • De aanbetaling is €80.- per sessie.
  • Bij meerdere sessies, zoals bijvoorbeeld voor een sleeve, (complete volle arm) zullen er bijvoorbeeld 10 sessies nodig zijn.
    Dit betekend dus 10 sessies x €80.- is €800.- (plus bijkomende doorspreek kosten.)
    Dit bedrag kan niet worden gepind en zal dus contant betaald moeten worden.
  • Bij annuleren van je doorspreek afspraak zal er €80.- in rekening worden gebracht voor administratieve kosten.

Pinterest, hoe het werkt.

Voorbeeld 1.

Voorbeeld 2.

Voorbeeld 3.