Tattoo afspraak informatie.

Aanbetaling:
• Iedere tattoo sessie moet worden aanbetaald op de zelfde dag als de afspraken worden ingepland.
• De aanbetaling is €80.- PER sessie.
• Bij grotere tattoos, bestaande uit meerdere sessies, bijvoorbeeld voor een full sleeve is dit 10 sessies, is de aanbetaling dus 10 x €80.- 
• Per sessie wordt de aanbetaling in mindering gebracht die voor die dag van toepassing is.
• De rest van de aanbetaling blijft gewoon staan tot de volgende sessie.

Uurtarief:
• Wij werken normaal gesproken met een uurtarief.
• Wij werken dan gemiddeld 3 tot 4½ uur per sessie.
• Je betaald het aantal uren dat er op die sessie gewerkt wordt.
• Voorbeeld: 4x het opgegeven uurtarief min de aanbetaling.
• De aanbetaling wordt dus in mindering gebracht.
• De rest van de aanbetaling blijft dan staan tot de volgende sessie.
• Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de opgegeven geschatte uren. 
• Makkelijker kunnen wij het niet maken.

Geschat bedrag:
Wanneer er sprake is van een geschat bedrag, zal van dit geschatte bedrag nog de aanbetaling in mindering worden gebracht. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het opgegeven bedrag.

Aandoening:
• diabetes • hemofilie • chronische huidziekte • contact allergie • immuunstoornis • hart- en vaatafwijkingen •  pleisterallergie

Algemene voorwaarden:
Klik hier

Huid:
Iedere huid is anders en kan dus anders reageren op een behandeling. Team Tattoo Herco kan hiervoor niet aansprakelijk worden gehouden. Bij tatoeages betreft dit bijvoorbeeld het uitvloeien / "wash-out" van de tattoo. Bij twijfel kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen en wij kijken dan samen naar een passende oplossing.

Nieuwsbrief:
Omdat je nu klant bent bij Team Tattoo Herco, ben je opgenomen op onze nieuwsbrief, waarvoor je bij het maken van je afspraak hebt getekend.
Je ontvangt de nieuwsbrief tot maximaal 4 x per jaar met erg leuke acties en mooie aanbiedingen. Mocht er iets heel belangrijks gebeuren binnen Team Tattoo Herco, dan zal het misschien vaker zijn. Wil je geen nieuwsbrief (meer) ontvangen, meld je dan zeer eenvoudig af. Let op: Je ontvangt dan ook geen verjaardag vouchers meer!

Pin:
Pinnen is NIET mogelijk

Rechten:
• Er kunnen geen rechten worden ontleend aan het aantal geschatte tatoeage uren die wij opgeven.
• De tijd wordt door ons ingeschat en is niet bindend.

Wijzigingen van jouw tatoeage:
We geven je genoeg gelegenheid om al je wensen met ons te bespreken, dit mag zelfs tot meerdere keren, voordat we een afspraak maken voor het zetten.
Na het bespreken van jouw tatoeage werken wij de (werk) tekening zo snel mogelijk uit, meestal doen we dit binnen 5 dagen na het maken van je afspraak. Mocht je dus in twijfel komen of nog een verandering willen doorgeven, doe dit dan binnen 5 dagen na het bespreken, anders wordt je aanbetaling gebruikt voor tekenkosten en voor tegemoetkoming in de gemaakte kosten van de eventuele aanpassing en of verandering. Besluit je dat je toch een andere tatoeage wilt, of wil je de bestaande tatoeage helemaal aanpassen na die 5 dagen zoals hierboven beschreven, dan brengen we kosten in rekening die minimaal gelijk staan dan je aanbetaling groot is. Wil je een compleet andere tatoeage en is de tekening al helemaal uitgewerkt en getekend door ons, dan betaal je voor de gemaakte teken-uren van de te vervallen tatoeage. Dit kost €80.- per uur tekenwerk, met een minimum van €50.-  Voor de volgende afspraak geldt een nieuwe aanbetaling. Bij een kleine verandering berekenen wij de tekenkosten door met een minimum van € 50.- Betreft het een standaard tatoeage, rechtstreeks uit onze pc, waar we niets aan hebben veranderd, kom dan zo snel mogelijk (minimaal 30 werkdagen voor je afspraak) langs om een andere tatoeage uit te zoeken. Je bent dan niet je aanbetaling kwijt, tenzij er tekenwerk bij komt kijken. In dat geval worden de kosten hiervoor in rekening gebracht die minimaal gelijk staan dan je aanbetaling groot is. Zoek je een grotere of kleinere tatoeage uit, dan bestaat de kans dat er een aanbetaling bij komt en dat jouw afspraak moet worden verzet in verband met de eventuele aangepaste tijd die voor je nieuwe tatoeage nodig is. Wil je de voor jou getekende tatoeage verkleinen, neem dan z.s.m. contact met ons op, minimaal 5 werkdagen vóór je afspraak. Als het technisch mogelijk is de tatoeage te verkleinen, dan wordt de prijs aangepast in jouw voordeel. Besluit je op de dag van de afspraak dat je speciaal gemaakte tatoeage kleiner moet, dan blijft de afgesproken prijs gelden zoals op het aanbetalingsformulier staat. Dit in verband met de voor jou ingeplande tijd. Wil je de voor jou getekende tatoeage vergroten, neem dan z.s.m. contact met ons op, minimaal 5 werkdagen vóór je afspraak. Je afspraak wordt mogelijk verzet, of er wordt een vervolgafspraak gemaakt. Deze vervolgafspraak moet ook worden aanbetaald. De prijs van de tatoeage wordt aangepast, 30% grotere tatoeage betekent 30% duurder. Wil je helemaal geen tatoeage meer, lees dan onze algemene voorwaarden bij punt 21

Risico:
De RIVM vindt het van belang om je van tevoren te informeren over een aantal mogelijke risico’s. Het aanbrengen van een tatoeage is een huiddoorborende handeling. Door een juiste werkwijze en een juist gebruik van de apparatuur moet voorkomen worden dat je besmet wordt met bloedoverdraagbare ziekten, zoals Hepatitis B en C. Daarnaast kunnen door slechte verzorging en on hygiënische behandeling (zowel door jezelf als door de behandelaar) wondinfecties ontstaan die schadelijk zijn en je tatoeage er niet mooier op maken. Onder de 16 jaar wordt een tatoeage sterk afgeraden. Wil je het toch en je bent onder de 16 jaar, dan moet je wettige vertegenwoordiger meekomen naar de shop. Overigens is een tatoeage op de hals, het hoofd, de handen en polsen onder de 16 jaar sowieso niet toegestaan. Voordat je een tatoeage laat aanbrengen word je gevraagd een toestemmingsverklaring in te vullen. In deze toestemmingsformulier staan o.a. een aantal vragen over je gezondheid. Het invullen van het toestemmingsformulier is voor je eigen veiligheid. 
Tijdens het aanbrengen van een tatoeage worden met kleine naalden inkt- en pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het  leven blijvende afbeelding. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Voordat de tatoeage wordt aangebracht, wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zo nodig wordt de huid geschoren. Dit moet gebeuren met een nieuw wegwerpscheermesje. Het aanbrengen van een tatoeage moet zo hygiënisch mogelijk gebeuren. Dat wil zeggen; de naald die door je huid gaat, mag niet eerder gebruikt zijn, moet uit een steriele verpakking komen en mag  niet met de blote handen worden aangeraakt. De inkt die gebruikt wordt moet eveneens steriel zijn. De inkt die voor jou gebruikt wordt zit in kleine inktcups en mag alleen voor jou worden gebruikt. Overgebleven inkt wordt weggegooid. Tijdens het aanbrengen van de tatoeage worden tissues gebruikt. Uiteraard moeten de tissues schoon zijn en direct na gebruik worden weggegooid. De tatoeëerder draagt tijdens het aanbrengen van je tatoeage handschoenen en vervangt deze handschoenen telkens als hij of zij iets anders aanraakt dan de tatoeëermachine, een tissue of je huid. Na afloop wordt de getatoeëerde plek verzorgd en afgedekt.

Tips:
Drink 1 uur voor je afspraak 1 longdrink glas appelsap, niet meer, niet minder! Appelsap heeft de mooie eigenschap dat het bloeden minder wordt. Drink 3 dagen voor je afspraak geen alcoholische dranken. We mogen je niet behandelen als je vooraf alcohol hebt gedronken. Kom schoon, fris, ontspannen, uitgerust en op tijd op je afspraak. Zorg er voor dat je een goede maaltijd eet voor je afspraak. Neem bij een lange sessie lunch mee. Een Mars of Snicker zijn snelle suikers en dus erg goed voor tussendoor. Doe je aan krachtsport / fitness, train 2 dagen voor je afspraak niet de te behandelende plek. Het kan dan pijnlijker zijn omdat je spieren gespannen zijn. Scheer het liefst niet zelf de te behandelende plek. Neem geen drugs van te voren in en rook geen wiet of hasj. Tabak is geen probleem. Smeer geen verdovende substanties op de plek waar je behandeld wordt. Geen pijnstillers slikken zoals paracetamol, ibuprofen e.d. hiervan ga je meer bloeden, wat een negatief effect heeft op de behandeling. Als je bloedverdunners gebruikt, dit overleggen met je arts, om deze aan te passen. Houdt jij je niet aan bovenstaande regels dan is de kans erg groot dat je tattoo overmatig gaat bloeden wat de genezing van je tattoo niet ten goede komt. Heb jij een afspraak gemaakt voor een tattoo en je wilt deze toch wijzigen? Lees dan de algemene voorwaarden maar eens goed door.

Verhinderd:
Kom je 15 minuten te laat op de afspraak, zonder geldige reden, dan zal die afspraak komen te vervallen. Tevens ben je dan de aanbetaling voor die afspraak kwijt en zal er opnieuw een afspraak en aanbetaling gedaan moeten worden. Als je op tijd belt als er iets is voor gevallen, maximaal 15 minuten later dan de afspraak staat ingepland, (tel: 0570-561275), kunnen we kijken of het die dag nog zal lukken. Kom jij je afspraak helemaal niet na, zonder geldige reden, dan ben je de aanbetaling volledig kwijt, ook die van je vervolg afspraken. Afzeggen, of verzetten van je afspraak kan alleen telefonisch tijdens onze openingstijden. Ook wanneer je ziek bent. Afzeggen of verzetten via vrienden of via multimedia (email, facebook o.i.d.) worden niet als afzegging en of verzetten gezien. Je zult dan al je aanbetaling(en) volledig kwijt zijn. Tevens zal er dan een rekening worden gestuurd. Voor meer informatie hieromtrent lees onze algemene voorwaarden. Wij houden erg van fris gedouchte klanten die lekker ruiken. Kinderen onder de 13 jaar mogen onze shop niet betreden, ook niet onder begeleiding of in kinderwagens o.i.d.