Tattoo Bespreken Herco Roelofs

Daar ik graag iedereen de aandacht willen geven die hij / zij verdiend, gaat het bespreken van je tatoeage uitsluitend volgens afspraak. Als ik aan het tatoeëren ben is het niet wenselijk voor de klant die geholpen wordt, dat ik mij bezig ga houden met een andere klant die wil bespreken. Daarom is het noodzakelijk hiervoor een afspraak te maken.

Een telefoontje met de uitleg wat je zoal wilt is genoeg om je doorpraat afspraak te regelen. Tel: 0570 - 561275
Wel graag bellen op ieder hele uur, tijdens de openingstijden.

Kom je echter zonder afspraak binnen, dan kan het zijn dat je eventueel zult moeten wachten of dat je alsnog een afspraak moet maken. 

Wanneer je langs komt om je tatoeage te bespreken, zet dan a.u.b. al je ideeën en foto's op een USB-stickje of op papier en neem dit mee. Vanaf een mobieltje werkt voor mij niet makkelijk en is dus niet wenselijk. Wat ook makkelijk en mooi werkt is om je bij Pinterest aan te melden. Deze gratis website zit vol mooie ideeën en ik kan er vanaf mijn pc bij komen.

TIP:
Bij het zoeken op google of pinterest, gebruik dan engelstalige zoektermen, zonder het woord "tattoo" er achter te zetten. 
Zoek ook op "losse" afbeeldingen, ik kan hier weer 1 tatoeage van maken.
Zoek je bijvoorbeeld een tatoeage van een doodskop met roos, zoek dan niet naar: "doodskop met een roos tattoo"
Maar zoek bij afbeeldingen naar een "skull" en naar een afbeelding van een "rose"
Geloof me, er gaat een wereld voor je open.

Aanbetaling:
Ook wil ik je er op attenderen dat ik met aanbetaling werk. De aanbetaling is €75 per sessie en wordt bij het zetten verrekend. Bij mij kun je zowel contant als met pin betalen. Vanzelfsprekend is het bespreken van je tatoeage geheel gratis!*

*Als er aan de algemene voorwaarden wordt gehouden bij #33!